Designpallen är en av de online-butiker med störst utbud av Möbler för hem och trädgård, inredning, Canvas tavlor, posters och Fototapeter.

Sedan 2015 har vi expanderat från en liten blyg webbhandel med 200 produkter till idag där vi saluför ca 50.000 artiklar inom hem och trädgård. Leverans till alla länder i världen – Hittills har våra produkter har levererats till över 15 länder. Berätta bara var ditt hem är och vi kommer att leverera paketet till dig!

Hur kan frakten ingå i priset?
Vi vill inte att våra kunder ska känna sig lurade av billiga priser för att sedan komma till kassan och behöva lägga hundratals kronor i frakt för tex ett tungt matbord! Vi har därför tillsammans med våra leverantörer samt PostNord, Raben, BRING, UPS & DPD utformat ett fraktavtal där vi kan hålla väldigt låga fraktkostnader inkluderat i försäljningspriset!

Det är dig vi jobbar för!

Vi vill inte bara ha bra produkter till bra priser – Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga när de handlar av oss, ett seriöst företag med bra villkor, personlig service, fri frakt & att vi svarar på alla mejl inom några timmar som senast alla vardagar!

Fördelar med att handla hos oss:

Alltid Gratis leverans till dig!
14 dagars ångerrätt!
1 års funktionsgaranti!
Kortbetalning!
Banköverföring!
Faktura!
Avbetalning!

Tillverkning av Tavlor, Posters, Rumsavdelare och Tapeter.

Unika motiv och tillverkningstekniker – Du kan välja mellan en handmålad tavla, Canvas tavla eller Print som är en teknik som skapats särskilt för våra original mönster ifrån begåvade konstnärer. Designpallen startades för att vi i grunden har ett genuint intresse för inredning och design – men det kan vara en dyr historia och vi ville bidra med att hitta en tillverkare och saluföra dess produkter vilket nu x antal år senare har resulterat i stort utbud på designpallen.se som konstant tar fram nya produkter i spännande material och design.

Det är dig vi jobbar för! Vi vill inte bara ha bra produkter till bra priser -Vi vill alltid attvåra kunder ska känna sig trygga när de handlar av oss, ett seriöst företag medbra garantivillkor, personlig servicesamt att vi svarar på alla mejl inom några timmar som senast!

Kontakta oss