Däckstol i teak

Däckstol i teak

Trädgårdsstolar 6 st naturlig rotting 55x59x81 cm brun

Trädgårdsstolar 6 st naturlig rotting brun

Däckstol med fotstöd teak

Däckstol med fotstöd teak
1 723,13 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
VDXL_44687

Slappna av i trädgården eller på uteplatsen med denna däckstol i trä.

Denna teakmöbel har tillverkats av extremt tålig teak och har åldrats, ugnstorkats och sedan finslipats för att bli väldigt slät. Teakträ är känt för sin exceptionella styrka och väderbeständighet, vilket gör det lämpligare för trädgårdsmöbler än något annat träslag. Teakträ är det perfekta valet om du vill köpa en trädgårdsmöbel som håller i många år.

Du kan behålla dess naturliga färg eller ge den ett lager färg eller annan ytbehandling i din favoritfärg. Trädgårdsstolen har dessutom breda armstöd, högt ryggstöd och en uppåtgående sits som bidrar till dess snygga utseende samt dess sittkomfort. Det ergonomiska fotstödet kompletterar stolen perfekt och gör den ännu bekvämare. Den slipade ytan är enkel att rengöra med en fuktig trasa.

Unna dig en praktisk och elegant trädgårdsmöbel med unikt utseende och karaktär. Denna däckstol kommer att bli din favoritplats att sitta på!

Vi rekommenderar att du behandlar produkten med teakolja eller en vattenbaserad ytbehandling för att förlänga dess livslängd.

  • Färg: Naturträ
  • Material: Finslipat teakträ (obehandlat)
  • Mått: 151,5 x 66 x 94,5 cm (L x B x H)
  • Armstödets höjd från golvet: 56 cm
  • Sitthöjd från marken: 34,5 cm
  • Med fotstöd


Color: Brun
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account