Byrå med 3 lådor grovt mangoträ

Byrå med 3 lådor grovt mangoträ

Skänk massivt mangoträ 200x40x90 cm

Skänk massivt mangoträ 200x40x90 cm

Sidobord med 2 lådor och 1 skåp massivt mangoträ

Sidobord med 2 lådor och 1 skåp massivt mangoträ
4 385,63 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
VDXL_243988

Denna rustika byrå i trä är ett bra val om du letar efter en möbel i industriell stil. Byrån är tillverkad i mangoträ som är massivt, stadigt, hållbart och vackert, och dess hantverk bidrar till dess spektakulära retrostil.

Det grova mangoträet har naturliga träfibrer som ger möbeln dess rustika charm och gör varje byrå unik och att den skiljer sig något från nästa. Handtagen gör det lätt att öppna lådorna och dörrarna och de kompletterar dess industriella utseende tillsammans med dess hjul i gjutjärn som gör den lättare att flytta runt. Tack vare dess bromsmekanism kan du enkelt kan låsa möbeln på plats.

Sidobordet har 2 lådor och 1 stort skåp som tillhandahåller gott om plats för kläder, böcker eller porslin, medan dess stadiga yta är optimal för att visa upp dekorativa föremål såsom vaser, fotoalbum, fruktskålar med mera. Sidobordet är en perfekt förvaringslösning men är också en stilig möbel. Den har en rustik design som aldrig går ur tiden och passar nästan alla slags inredningar. Du kommer att imponeras av dess dekorativa detaljer!

Monteringen är enkel.

  • Material: Massivt grovt mangoträ med matt finish
  • Mått: 80 x 30 x 70 cm (B x D x H)
  • Med 2 lådor och 1 stort skåp
  • Med hjul i gjutjärn
  • Polerad
  • Enkel montering


Color: Brun